Over onsOprichter Do reist al jaren Europa rond met zijn twee honden (Corgi’s) Mazzel en Nacho. Favoriet zijn kosmopolitische steden als Rome, Barcelona en Parijs. Wat hem opviel is dat het niet gemakkelijk is stijlvolle hondenriemen en -accessoires te vinden die passen bij deze modieuze lifestyle.

De fabelachtige pleinen, pastelkleurige herenhuizen, lifestyle en de elegante looks van Zuid-Europeanen dienden als inspiratiebron voor zijn merk gericht op stijlvolle hondenriemen en -accessoires. De materiaalkeuze is verfijnd, grootstedelijk, sjiek en een tikkeltje stoer. De bronzen details zoals de musketonhaak zijn kenmerkend voor de collectie van Les Deux Chiens. Vergeet blingbling, maak een fashion statement en omarm vakmanschap – vervaardigd door Europese vakmensen.

Les Deux Chiens staat voor liefde, kwaliteit, vakmanschap en ambacht. Het leer voor de halsbanden en riemen wordt rechtstreeks geïmporteerd uit Italië naar ons atelier in Waalwijk: het hart van de bloeiende Nederlandse leerindustrie. Met passie voor ambacht en een gevoel voor hoge kwaliteit wordt elke halsband met de hand vervaardigd. De riemen kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van je lieve hond. 

We verpakken onze producten altijd met aandacht. Een sieraad voor je hond en een cadeautje om uit te pakken!